Tweet This
Back to All Events

Klokkespilltoner (MiSK-helg)

Klangfull markering av denne månedens «MiSK-helg» på kirkens flotte, nyrestaurerte klokkespill. 

En historisk begivenhet for Sandefjord by skjedde 21. oktober 2016 da byens klokkespill fra 1931 gjenoppsto i ny prakt. Det gamle klokkespillet fra 1931 med 25 klokker ble sist høst utvidet til et fire-oktavers instrument på 49 klokker, et instrument av høyeste internasjonale standard. Arbeidene ble utført av Olsen Nauen Klokkestøperi, og Sandefjord-Øst Rotaryklubb hadde samlet inn ca. 2,5 millioner kroner til formålet. 

Svein Rustad spiller.

Under konserten vil kirken vil være åpen, og etterpå er det mulig å få en omvisning i klokketårnet.

Gratis

Earlier Event: November 24
GRØNN FREDAG! - Kvarteret Sandefjord
Later Event: November 24
Grønn Fredag - Sandefjord