Tweet This
Back to All Events

HAJK på Draaben Bar !

«Ditt nye favorittband», «Hajk høres ut som en million dollars», «Hajk høres ut som albumaktuelle The XX skulle dele pledd med franske Phoenix på en solskinnsdag i Malibu» og «Possibly the best indie pop album of the year thus far». Dette er bare noen av lovordene som har blitt kastet etter Hajk, og alt fra Noisey, Stereogum, The Independent og Drowned In Sound til Dagbladet, Dagens Næringsliv og Morgenbladet har unisont hyllet bandet. Til å være et såpass ferskt band har Hajk funnet seg overraskende raskt til rette. Deres selvtitulerte debutalbum ble sluppet 10. februar, og deres smarte mix mellom indie og kommersiell pop har gjort de til et av de nye bandene det hviler størst forventninger til de neste årene. Med utsolgte konserter, trampeklapp og toppkarakterer er allerede flere av forventningene innfridd, og du kommer til å høre mye mer om Hajk i tiden fremover også.

Earlier Event: November 24
Fredagsquiz! - James Clark
Later Event: November 24
Juleshow i Tønsberg - Oseberg Kulturhus