Tweet This
Back to All Events

MAKEit: Cosplay Workshop med foam! - Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Vil du lære å lage imponerende kostymer eller jobbe med et eget prosjekt? Kanskje du bare vil møte andre som også er interessert i cosplay? Uansett grunn, ønsker vi velkommen til foam workshop! Vi stiller med alt av utstyr og mønstre til blant annet Steampunk-briller og masker.

Velkommen!

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplay workshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket. For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!

Earlier Event: November 23
Yin yoga, Vestfold Yoga - Tønsberg
Later Event: November 23
Fervent Mind - Kurbadhagen