Tweet This
Back to All Events

Fervent Mind - Kurbadhagen

Fervent Mind er et Oslo-basert band som oppstod høsten 2014. Med føttene godt plantet i progressiv rock utforsker de også elementer fra alternativ pop, noise og improvisasjon. Fokuset ligger i balansepunktet mellom det harde og tunge og det klare og sarte. Melankolske og sterke tekster forteller om det menneskelige individets utfordringer i sammenheng med relasjoner, identitet og påvirkning fra det moderne samfunnet. 
Musikken er skrevet av bandleder og vokalist Live Sollid Schulerud, som har tatt inspirasjon fra blant annet Porcupine Tree, Susanne Sundfør, Massive Attack og Radiohead. Bandets medlemmer har erfaring fra både pop, rock, blues, jazz og improvisert musikk, noe som gir soundet et upolert preg.

Singelen deres «All Sounds Muted» kom ut i oktober ifjor og ble spilt på ProgLogg på NRK P13. Nå er bandet godt igang med innspillingen av sitt første album.
Hør musikken her: https://soundcloud.com/fervent-mind