Tilbake til alle arrangementer

FULLT-Kurs i fermenterte drikker Sandefjord - Fat og Fe

Før brusen kom så drakk mennesket fermenterte drikker, full av probiotika og boblende kullsyre. 
Disse drikkene fremmer god tarmhelse hos både store og små. Med eller uten startkultur så er det enkelt å få til hjemme.
I løpet av kurset blir vi mer kjent med kombucha, ingefærøl, rødbetkvass, vannkefir og mjød, og metodene for å lykkes med å lage de hjemme.
Vi smaker på alle drikkene og man lærer kunsten å fermentere slik forfedrene våres alltid har gjort det.

Ta med tre små og rene glass med lokk, for å få startkultur til kombucha, vannkefir og ingefærøl.

Céline, som skal holde kurset, er en spirespesialist, ernæringsveileder og kreativ chef fra Frankrike. Hun har lang erfaring med fermentering og har holdt kurst i tradisjonell matlaging i en årrekke. Med andre ord, en kunnskapsrik dame man kan lære mye av!

Kurset koster 550kr
Påmelding på mail til folk@fatogfe.no
(Det er viktig at du sender oss en mail hvis du vil være med. Det å trykke "skal" på arrangementet regnes ikke som påmelding.)

Tidligere arrangement: 22. november
Spis så mye du vil for 455kr - Brygga