Tweet This
Back to All Events

Høringskonferanse for private barnehager om arbeidstid - Sandefjord Motor Hotel

Hei til deg som er medlem i Utdanningsforbundet og jobber i en privat barnehage!

Utdanningsforbundet Vestfold arrangerer høringskonferanse 21. november på Sandefjord motorhotell, og vi vil veldig gjerne at DU skal komme:-) Få med deg klubben og still opp! 

Endelig er det deres tur til å si deres meninger om hvordan planleggingstiden deres skal se ut i framtiden. Vi trenger deres innspill i forkant av forhandlinger i 2018 og det er NÅ det skjer! 

Som dere ser er hovedtema Arbeidstid/planleggingstid. Et annet tema, som er særlig aktuelt i private virksomheter for tiden, er pensjon. Vi kommer innom det temaet også, i tillegg til aktuell informasjon som er spisset til dere i denne målgruppa. 

En plakat med invitasjon til høringen er sendt ut til alle lokallag for videre distribuering til arbeidsplassene. Etterspør dersom ikke denne plakaten havner på en vegg på din arbeidsplass. Vi ønsker oss en tilbakemelding om hvor mange som kommer og ber om at dere melder dere på til deres lokallag innen onsdag 15. november, med hensyn til serveringen.

Velkommen til høring! I tillegg til det faglige og sosiale kan vi friste med frukt og wienerbrød, karameller og et lite dryss av logoprodukter…