Tweet This
Back to All Events

Konsert med Terrablue Voices og Tobias Hug - Verdensteateret Kulturhus

Terrablue Voices er et rytmisk vokalensemble fra Sandefjord Vi jobber med spennende nye arrangementer og improvisasjoner. Improvisasjonene er alltid helt nye til konsert og dere blir de eneste som får høre dem. Musikalsk leder for vokalensemblet er Kristina Olsen Gidefeldt.

Ensemblet får besøk av verdenskjente beatboxer og rytmisk sanger Tobias Hug, som kommer til å gjøre dette til en spennende musikkopplevelse utenom det vanlige!

Pris: 200,- 
Deltakere på lørdagens worshop får 50,- i rabatt!
Betales i døra

Tobias Hug er en kjent skikkelse innenfor rytmisk sang, og har utdannelse i rytmisk kordirigering og sangledelse. Han var medlem av den prisvinnende acappella gruppen Swingle Singers fra 2001 til 2012. Nå er han en del av vokalgruppa Beatvox, og The Beatbox Collective som har vunnet internasjonal konkurranser for beatboxing. Han har jobbet på med mange samarbeidspartnere som Bobby McFerrin, Tiefschwarz, Aphex Twin, Katia Labeque og Les Paul. Han har også bidratt med musikk på flere filmer og tv-serier som Hobbiten, Glee og Interstellar.