Tweet This
Back to All Events

Staut Barberstue Presenterer - Gamle Total Scene & Bar

Staut Barberstue presenterer:

Broken Pillar
Bonnie Corona
Dunderland
Nan Madol
Machete

Billettene koster 150kr og fås kjøpt på nett og i døra!

Presentasjon av bandene:

BONNIE CORONA er et godt etablert band på Vestfold scenene. Med sin gitarbaserte rocknroll er de et særegent og viktig band i Tønsberg. 

BROKEN PILLAR er et ferskt metal band fra Tønsberg som har holdt på i knappe 2 år. De spiller alt fra rask thrash til melodisk metal. De har ikke kommet seg i studio enda men har store planer om dette i framtiden. Lignende artister som slayer, mastodon og lamb of god.

DUNDERLAND kastet hanskene og startet 2017 med ny skinnpisker og et nytt og tøffere image. Musikken kan lett få en forbindelse til hårete 80 tallsband, men Dunderland er selvsagt mye tøffere! Bandet er en power-trio som er klar til å frelse hvilket som helst publikum NÅR SOM HELST! Bandet er fortsatt bredbent, melankolsk og byr på seg selv!

NAN MADOL kom sammen i de dype skogene på Eik i 2006. Musikalsk oppgir de varierte inspirasjonskilder som Norges progressiv metal konger Enslaved, svenske blodsbrødre Opeth og progressiv jazz pioneer Bo Hanson. NAN MADOL gav ut debut konseptalbumet "Feathered Serpent" i 2015, innspilt i studio til og mixet av Alex Møklebust (Seigmen, Zeromancer). Lydmessig står albumet på skuldre til bautaer som Tool og Mastodon, og kombinerer beinknusende riff med svevende lydlandskaper. NAN MADOL er en sulten gjeng som fokuserer på live konserter i 2017/2018 og planlegger sin neste utgivelse etter dette.

MACHETE spiller crusty, brutalt og catchy. 
Bandet består av medlemmer fra Tønsberg og Sandefjord -østkysten.
Gav ut en selvtitulert EP i 2015, og fulgte opp med EP'n Fjórir i 2016. Begge via Negative Vibe Records.

www.facebook.com/macheterocks

Earlier Event: November 18
Ina Wroldsen @ Kulturhuset Bølgen
Later Event: November 18
Easton Davis på James Clark