Tweet This
Back to All Events

Simon Phillips with Protocol IV - Bølgen Kulturhus

Simon Phillips with Protocol IV

Simon Phillips regnes som en av verdens fremste trommeslagere og er kanskje mest kjent for å ha spilt i bandet ToTo i 21 år. Han har også spilt med bl.a. Mick Jagger, The Who, Jeff Beck, Jack Bruce, Peter Gabriel, Joe Satriani, Tears for Fears, Judas Priest, Roxy Music, Michael Schenker, Nik Kershaw, Al DiMeola, Robert Palmer, Stanley Clarke, The Pretenders, Whitesnake og David Gilmore. Protocol er Simon Phillips´ eget fusion/jazzrock-prosjekt hvor han virkelig tøyer de musikalske grensene til det ytterste. Bandet har gjort flere utgivelser og turneér, og siste versjon av Protocol har følgende besetning:
Simon Phillips – trommer (ToTo m.fl.)
Greg Howe – gitar (Michael Jackson, Justin Timberlake, Christina Aguilera, Rihanna, John Wetton, Dave Weckl m.fl.)
Otmaro Ruiz (keys) (John McLaughlin, Gino Vannelli, Robben Ford, Vinnie Colaiuta, Jon Anderson m.fl.)
Ernest Tibbs – bass (Natalie Cole, Dionne Warwick, Lee Ritenour m.fl)

Dette blir en begivenhet, folkens!
Det er helt unikt å få dette superlaget til Larvik.
Vel møtt!

Hjemmeside: http://www.simon-phillips.com/