Tweet This
Back to All Events

The Residents – In Between Dreams - Bølgen Kulturhus

Myteomspunne The Residents, gir deg helt nytt materiale i tillegg til et utvalg av sine allerede eksisterende 500 sanger! Bandet inviterer publikum til en deilige flukt inn i drømmeland, hvor kunsten å stille gode spørsmål er viktigere enn evnen til å gi gode svar.

Men hva venter i drømme, eller «In between dreams»? Vil bevissthet lede oss til virkelighet eller til den ultimate illusjonen vi kaller livet?

The Residents er kanskje det ultimate kultband. Bandet er fra USA og ble dannet på slutten av 60-tallet, men er mer et kunstnerkollektiv enn et tradisjonelt band. De har blant annet laget filmer og multimediaproduksjoner innenfor avantgarde-kunst. Gruppen holder fortsatt koken og har greid å holde sine sanne identiteter skjult (mer eller mindre) i over 40 år og et av varemerkene er masker som er gigantiske øyeepler. Bandet vil ha fire musikere på scenen i år, da de nettopp har utvidet med en perkusjonist/trommelsager. Selv sier de at dette styrker bandet og gjør dem «Gloriously retro and (hopefully) modern at the same time»