Tweet This
Back to All Events

MiSKs kirkefestdager 2017 - Musikk i Sandefjord Kirke

Kjære leser, velkommen til MiSKs kirkefestdager 2017!
21. oktober–12. november

Årets festival er den 12. i rekken, og en kunstnerisk ring er dermed sluttet; alle skalaens 12 toner har fått klinge siden starten i 2006. I disse årene har allmennmenneskelige temaer som kjærlighet, håp og tro, skaperkraft – og selve livsløpet fra vugge til grav under evighetens tidsramme – vært dørene inn til de kunstneriske opplevelser. Ut av fjorårets tema, «Relasjoner», har årets tema, «Bevegelse», vokst fram. Alt liv og alle relasjoner er i en stadig strøm av bevegelse og endring. Også i det indre liv blir vi beveget av livets mange inntrykk og uttrykk. I denne tematikk hviler årets kirkefestdager.

Velkommen til festivaldager med opplevelser som beveger!

Svein Rustad
Kunstnerisk leder

Programbrosjyren finner dere her: http://www.misk.no/MiSK/media/Event/Program-kirkefestdagene-2017ho_1.pdf

Les mer om enkeltarrangementene her: http://www.misk.no/Event/2017H.aspx