Tweet This
Back to All Events

Torsketruten 20 år! - Where dreams come trut - Hjertnes kulturhus

20-års jubileumsforestilling med Torsketruten

Torsketruten slår på stortromma når de nå inviterer til 20-års jubileumsforestilling i Hjertnes. De festlige damene har bak seg 8 cabareter som har gått for fulle hus på Verdensteateret, og publikum vil få servert mange høydepunkter fra tidligere oppsetninger, samt noen nye nummer. Med seg som gjester har de Sandefjord sangforening, Haukerød veterankorps, samt alle tidligere gjestesolister som Lars Hansen, Elling Hem, Christian Wedde, Ingelin Dahl Helbø og Øyvind Børessen. I tillegg har de med seg et 7-manns orkester, ledet av Helge Christensen.

Det er duket for et forrykende sceneshow fylt med humor, dans og sang i skjønn forening, og damene er kjent for å by på seg selv! I denne forstillingen får de alle sine drømmer oppfylt! Dette vil du ikke gå glipp av!

Kunstnerisk leder og regi: Nina Rambo Johannessen

Koreografi: Kristin Sukke Gautestad

Kapellmester: Helge Christensen

Lyd/lys: Færder design

Forestillinger: lørdag 11. november kl. 18:00 og søndag 12. november kl. 19:00

Billettpris kr 375,- (kun show)

Showpakke lørdag: kr 650,- (billett og tapas på Park etter forestillingen)