Tweet This
Back to All Events

Åpning av utstillingen Arkitektur og fiksjon - Larvik Kunstforening

Utstillingen vil henge frem til 10. desember.

JARAND MIDTGAARD
ARKITEKTUR OG FIKSJON

Utstillingen vil vise installasjoner og bilder.
Jarand er utdannet arkitekt og tegner til daglig bygninger i alle størrelser og skalaer. Utenom kontortiden utforsker han nye sider ved arkitektur og formgivning. Arbeidene er eksperimentelle, ofte surrealistiske og narrative, med et lekent formuttrykk. Jarand arbeider i all hovedsak digitalt, med innslag av håndtegninger og fysiske modeller. Målsetningen for arbeidene er, i tillegg til å utvikle sitt eget tankesett, å vise barn og voksne hvilket (ofte uforløst) potensialet arkitekturen innehar. 

Åpningstider:
Onsdag 17:00-20:00
Lørdag 13:00-17:00
Søndag 13:00-17:00

Gratis inngang.