Tweet This
Back to All Events

Introhelg til Ashtanga Yoga og Pust. Alle nivvåer! - Yoga4You

Denne helgen vil du få en introduksjon til Ashtanga yoga, hvor du lærer grunnleggende teknikk, og pranayama (pusteteknikker). Perfekt for deg som er ny til yoga eller for deg som vil gå litt grundigere inn i din teknikk. Du vil få en nøyaktig og detaljert inngang i de mest vanlige øvelsene i ashtanga.
Dette passer også for deg som har praktisert en stund og vil finpusse teknikken. Vi fokuserer på detaljer i enkelte posisjoner og lærer hvordan vi bruker kroppen riktig for å kunne åpne og styrke vår praksis.
Ingen forkunnskaper kreves for å delta. Ta med en venn eller kom selv, og få en kickstart på din yogareise!

PÅMELDING OG PRISER.
Nivå: Alle
Pris hele helgen: 750,-
Enkeltimer: 200,- / 350,-
Instruktør: Elisabeth Sørum
Påmelding til: mynteye@gmail.com
Betalt plass = sikret plass (Bindende påmelding)

OM ASHTANGA VINYASA YOGA: 
Ashtanga yoga bygger frem styrke i hele kroppen, fleksibilitet og balanse mellom kropp og sinn. Det er fokus på kjernemuskler som kalles "Bandhas" og pusteteknikken Ujjayi/ krigerpust som skaper varme og fokus. Ved jevnlig praksis kan du oppleve ro i sinnet, utholdenhet og tilstedeværelse. 
Denne helgen passer for alle nivvåer og øvelsene tilpasses ditt behov. Du kan delta på hele eller deler av helgen. 

PROGRAM FOR HELGEN
Lørdag: 09.30-10.30:
Morgen meditasjon, japa mantra og pranayama.
Pris: 200,-

Lørdag: Kl.11.00-13.30 (2,5 t):
Denne workshopen starter vi med Suryanamaskar/solhilsen sekvensen og deler av primærserien med fokus på teknikk og flyt. Vi jobber med bandhas og ujjayi pust for å finne fokus og tilstedeværelse.
Pris 350,-

Søndag: 10.30-11.30
Morgen meditasjon, japa mantra og pranayama.
Pris: 200,-

Søndag: Kl.12-14.30 (2,5 t):
Ashtanga basic. Vi setter sammen sekvensen til en varm og dynamisk serie med øvelser og tar med oss elementer fra dagen før. Vi avslutter med ulike pusteteknikker og meditasjon. Det er en fordel å ha vært med på lørdag eller tidligere erfaring til yoga for denne delen.
Pris: 350,-