Tweet This
Back to All Events

Reset på James Clark


Reset ble startet av Stig Antonsen, Camilla Alvestad og Thomas Borgvang, og herjet hitlistene fra 1999 og frem til 2001 med låter som "Blue", "Get Me", "Calling You" og "Say Yeah". Den første singelen "Blue" ble sluppet sommeren 1999, og solgte i nesten 20 000 eksemplarer. Låta lå hele 19 uker på VG lista og ble en av sommerens aller største hits i Norge. Høsten 1999 fulgte singel nummer 2, "Get Me" som også ble en stor hit for bandet. Låta ble solgt i nesten 10 000 eksemplarer, og la grunnlaget for suksessen med debut albumet PLAY. Albumet solgte til gull i Norge med over 25 000 eksemplarer ut av butikk. Plata inneholdt i tillegg til "Blue" og "Get Me" også singlen "Makin me feel". Første singel fra album nummer 2 var låta "Calling You" som ble en monsterhit i Norge. Låta topp 10 i skuddet lista i 20 uker i strekk før den ble kastet ut av lista. Dette har aldri skjedd i programmets 30 år lange histore. Albumet Calling You ble også en stor suksess, og inneholdt også singlene "Say Yeah" og "Say im the one" som begge også var inne på VG lista i Norge. 

Reset har spilt over 350 konserter i Norge og deltatt på TV show som "VG lista topp 20", "Mandagsklubben", "Fangene på fortet", "Bykampen" og "Hit Awards". Sommeren 2001 avsluttet de VG lista showet på Rådhusplassen foran 60 000 mennesker med en medley med sine aller største hits.

ID: 20 år, fri entré før kl. 2300. CC kr. 50,-