Tweet This
Back to All Events

Barnevaktkurs i Sandefjord (heldag) - Bugården Kirke

Er du 8.-klassing eller eldre er du velkommen til å delta på barnevaktkurs. Her lærer du litt enkel førstehjelp, litt om barns utvikling og aktivisering av barn på ulik alder. Du vil og få litt informasjon om dine rettigheter og plikter som barnevakt.

Etter endt kurs kan du velge om du vil være med i vår barnevaktformidling. Dvs at vi sender ut lister med navn på barnevakter til familier som trenger barnevakt. Vi kan ikke garantere deg jobb, men uansett kan dette kurset være positivt å ha på CV`en din.

På slutten av kurset blir det delt ut sertifikat til alle som har deltatt på hele kurset, som da også kan vises frem dersom en skal finne seg en barnevaktjobb.

Kurset koster 500 NOK per/pers, men vi har en introduskjonpris til 300 NOK per/pers for de 10 første påmeldte. Kurset går over 3 kvelder, totalt 8 timer, pluss en gratis oppfølgingkveld når du har jobbet som barnevakt en liten stund.

Vi legger dessuten fortløpende ut informasjon her på www.barnas-hjorne.no/barnevaktkurs og facebook: «Barnevaktkurs»