Tweet This
Back to All Events

MAKEit: Vi lager Harry Potter-tryllestaver! - Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

 

Swish and flick! Wingardium leviosa! Visste du at du kan lage din egen tryllestav inspirert av det folkekjære Harry Potter-universet ved hjelp av blant annet pappmache og strikkepinner? Vi skal hvertfall gi det et forsøk! Velkommen til en kreativ og sosial kveld på Kreatoriet, med både magi og trylleformler! 

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplay workshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket. For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!

Earlier Event: October 30
Leksekafé - Sandefjord Bibliotek
Later Event: October 31
Seniorfotokurs i Horten