Tweet This
Back to All Events

Reiki I - Hjertets Visdom

Reiki betyr universell livskraft og er en healingsform som ble utviklet av Mikao Usui fra Japan tidlig på 1900 tallet. Reiki virker på flere plan, det emosjonelle, psykiske og mentale, samt på det åndelige og spirituelle plan. Reiki kan brukes på mange måter og kan utføres ved berøring eller som fjernhealing. Ved berøring tar vi utgangspunkt i noen grunnposisjoner ut i fra Reiki's behandlingsmodell.

Reiki er også godt egnet til behandling av dyr. Under reikihealingen gjør vi bruk av symboler, men for å kunne utføre denne form for healing må vi ha mottatt Reiki-innvielse. Dette gjøres av en Reikimester. Reiki-innvielsene består av 3 grader, hvor man mottar en ny innvielse for hver grad. For hver grad blir man innviet i høyere energifrekvenser.

Følgende temaer vil inngå i Reiki I

- Eleven lærer seg ulike grunnleggende teknikker. 
- Chakraene og vårt energilegeme, vår aura.
- Rensing av auraen
- Chakrareise
- Chakrahealing
- Ulike energiøvelser
- Hjerteåpnende teknikker
- Meditasjoner
- Selvhealing
- Avspenning
- Praktiske øvelser 2 og 2.
- Hver enkelt vil motta første innvielse

Kurset går over en helg og koster kr 2500,-. 

Diplom blir utstedt til de som velger å avslutte etter første innvielse. De resterende vil få utlevert diplom etter 2 og eller 3 innvielse.

Er dette noe for deg, da kontakt for mer info eller påmelding.

Ønsker man å fortsette med Reiki II og III får man kr 500,- i rabatt, og kursene koster samlet dermed kr 7000,-. Kurset betales da i sin helhet.

For mer info: 
http://hjertetsvisdom.no/Reiki.html

Velkommen skal du være ♥

Kh
Siv Nancy