Tweet This
Back to All Events

Phillipe Lauzier + Alexander Rishaug - Nonfigurativ musikk

Galleri Galleberg • Lørdag 28.oktoberKl 16:00 150/50,-

PHILIPPE LAUZIER

Philippe Lauzier er en aktiv musiker fra Montreal, Canada. Ved hjelp av utvidede teknikker skaper han komplekse droner og hypnotiske stemninger. Han spiller først og fremst akustisk bass-klarinett. Pilippe Lauzier har gitt ut to solo plater: Transparence (Schraum, 2013) og A pond in my living room, utgitt på det norske plateselskapet Sofa, i 2017.

ALEXANDER RISHAUG

Alexander Rishaug er lydkunstner og komponist, som operer i grenselandet mellom kunst og musikkscenen. Han har bakgrunn fra Kunstakademiet i Trondheim.
Rishaug jobber med stedspesifikke lydprosjekter, hvor kartlegging av tid, rom, og akustikk spiller en sentral rolle. Dette kan ta form som en lyd-installasjon eller en performance.
Som soloartist har han samarbeidet med Espen Sommer Eide, Haco (JPN), Lasse Marhaug, KA, Andreas Meland, Ivar Grydeland, Daniel Meyer Grønnvold, Ole Henrik Moe, Del, Kari Rønnekleiv, Thomas Ankersmit (NL), Kobi, Elin Mar Vister, Johannes Bergmark (SE), Erik Skodvin (Svarte Greiner) og Tape (SE). 
Han har også remikset metall-innovatørene Ulver og She Said Destroy, støy-makkerne i Jazkamer, Bjørn Hatterud og Conrad Schnitzler’s samarbeidsprosjekt “Hirchgebrüll”, pop bandet S.L.Y.C. fra Metronomicon Audio og Splashgirl fra deres plate Hibernation som er utgitt på Hubro.

Rishaug har gitt ut musikk på labeler som: Asphodel, Smalltown Supersound, Melektronikk, Lucky Kitchen, Jester Records, Rune Grammofon, Enlightenment, Cronica Electronica og nå sist en tape med Lasse Marhaug på den britiske Tapeworm labelen.