Tweet This
Back to All Events

Last Night at the Proms - Bølgen Kulturhus

Larvik Ungdoms Musikkorps inviterer til storslagen festkonsert i to avdelinger, når vi tas med til «Last Night Of The Proms» ala den storslåtte årlige konserten i Royal Albert Hall. Første avdeling vil bestå av unge musikktalent fra Larvik hvor vi får presentert kjente klassiske stykker fra LUMK, som vil sette stemningen for kvelden.
Andre avdeling følger oppsettet til den velkjente Last Night Of The Proms konserten i Roal Albert Hall. Her får vi høre velkjente stykker som «Rule Britannia» «God Save the Queen» med flere. Publikum oppfordres til å kle seg i Proms stil, med hatter, fløyter, bilhorn etc. for å få den fulle stemning. Og som alltid ligger det flere overraskelser på lur…

Medvirkende:

Eli Kristin Hanssveen sopran Hun omtales ofte som «den nye operadivaen»og regnes som en av våre fremste sopraner. Ansatt på den norske opera og har over lang tid hatt ledende roller som Norina i Don Pasquale, Valencienne i Den Glade Enke, Magdalene i Barabbas, Adele i Flaggermusen og Nattens dronning i Tryllefløyten ,for å nevne noen. Høsten 2013 var hun en av finalistene i NRKs stjernekamp og ble nummer fire

Rebecca Nøsterud Isaksen fiolin
En ung lovende fiolinist, kun 13 år og allerede mottatt en rekke priser for sitt spill og talent. Mottok i år nasjonalt Drømmestipend, har mottatt Vestfoldprisen i Midgardkonkurransen og deltatt ved flere anledninger i Ungdommens Kulturmønstring

Nikolai Lysnes slagverk /vibrafon
Semi-finalist i årets «Norske Talenter « En allsidig musikker som spiller en rekke instrumenter. Han er aktiv i korpsmiljøet og sspiller i flere korps, kapellmester for Teater Ibsen og deltar i Ungdommens kulturmønstring. På konserten vil han framføre egenkomponert/arrangert musikk.

Sandefjord Blandede Kor – «Et SaBla Bra Kor»
Deltar med ca 70 sangere.Koret har opp gjennom årene framført alt fra operetter, kirkemusikk og folketoner til barbershop, musikaler og pop. Solister som Sissel Kyrkjebø og Wenche Myhre har sunget med Sandefjord Blandede Kor, som også har samarbeidet med lokale krefter som Sandefjord Brass Symposium og Sandefjord Storband.