Tweet This
Back to All Events

Pernille Øiestad - Kurbadhagen, Thaulows Scene & Bar

Nøtterøyjenta Pernille Øiestad slipper sitt debutalbum "Helt På Ekte" 29. september. Fredag 27. oktober kan du høre henne gjøre låtene live for Sandefjordspublikummet for første gang, her på vår intime scene. 

25-åringen ble for alvor kjent for resten av landet i 2009 da hun var en av finalistene i TV2s “X Factor”. Bare 17 år gammel imponerte hun tv-seerne og havnet til slutt på en 6. plass. Nå har hun funnet sitt sound og derav tittelen "Helt På Ekte". 

Pernille Øiestad er en singer-songwriter som skaper musikk i grenselandet mellom jazz og pop. "Helt på ekte" er et knippe egenkomponerte låter i det musikalske uttrykket hun føler står henne nærmest; vokaljazz på norsk. 

Dørene åpner klokken 20.00
Konsertstart klokken 21.00

Billetter kjøpes i døra. 

CC: 150,-

Velkommen!

www.PernilleØiestad.no