Tweet This
Back to All Events

Halloween feiring ! - James Clark Pub & Restaurant As

Halloween party på James Clark. DJ Howard & DJ Rune Ø stiller med høy partyføring og lav moral! Vi kårer helgens beste kostyme. Husk piggsko og blodfortynnende medisiner. Denne gangen slipper man ikke unna, vi feirer Halloween i hele 2 kvelder. På med sminke og kostymer. Både ansatte og lokalet er preget av Halloween. Premier til beste kostyme/sminke :)

Det er Håvard Sylte Sr. eller «DJ Howard» er kjent gjennom flere år som dj/programleder på NRK som driver stasjonen. Du har hørt han i programmer som Poprush, Howards Bærbare Fredagsparty, Bikini, Ni-11, VG lista topp 20, mPetre tv og 10 i skuddet.

Han jobber som dj, programleder og musikkprodusent. I tillegg har han med seg Dj Rune som co DJ.

Detta blir fest :)
Id: 20 år, fri entré før kl. 2300