Tweet This
Back to All Events

Filosofisk salong - Sandefjord bibliotek

Filosofen Michael Noah Weiss inviterer til undring og refleksjon
Vi fortsetter med den Filosofiske salongen! Ut fra et gitt tema, begrep eller spørsmål søker man avklaring, forståelse og opplysning i fellesskap. Samtalene handler ikke om å komme til enighet eller om å forhandle seg frem til felles verdier eller synsvinkler. Den er tvert imot en god måte for å lære og trene på respekt for hverandres synspunkter, utvide horisonten og holde tankeprosessen i gang. Det trengs ingen forkunnskaper for å delta i samtalene om samfunn, etikk, kunst, kultur og livssyn. Alt dette skal skje uten å belære hverandre. Folk skal selv bestemme og definere. Samtalene skal være livsnære i en åpen, inkluderende og likeverdig atmosfære. Kveldens tema blir lagt ut med en gang vi vet mer. Alle er velkommen!
Foto: Thinker av Jose Bascaran