Tweet This
Back to All Events

MAKEit: Vi bygger droner! - Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Vi får besøk av en av Norges fremste eksperter på droner, Henning Pedersen, som også lager og selger egne dronebyggesett. Samarbeid om å bygge en drone og fly med den etterpå! Du trenger ikke kunne noe om dette fra før for å delta. Dette blir både sosialt og gøy! For 13-25 år.

Velkommen!

Sjekk ut: www.makeadrone.net

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplay workshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket. For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!