Tweet This
Back to All Events

Teatro Delusio - Bølgen Kulturhus

Teater i teateret!
3 skuespillere, 29 roller, ingen ord og tonnevis av latter

Likte du Kollaps i kulissene? Dette er en tilnærmet ordløs versjon over samme tema. Like mye galskap og latter, men der hele persongalleriet spilles av kun 3 personer (noe du vil ha vanskelig for å forstå når du ser forestillingen)

Et fantastisk ensemble begir seg ut i voldsomme kampscener, dødelige intriger og lidenskapelige arier fra verdenskjente stykker. Kveld etter kveld sikrer de seg strålende kritikker og endeløs applaus. På den ene siden. På den andre siden jobber tre teknikere i mørket bak scenen. Livet deres som vanligvis er skjult, kommer nå frem i lyset.

Det tyske teaterkompaniet Familie Flöz har skapt en liten familie, hvor hjemmet er teateret. Den effektive Bob er ung, sterk og uforutsigbar, den trøtte og sykelige Bernd blir herset med og den alltid sultne Ivan er nervøs for å miste kontroll over forestillingen.

Bare kulisser skiller de populære stjernene på scenen og de tre arbeiderne som kjemper for lykke i et helt annet univers. På et magisk vis blandes glamour og jordnært slit.
Velkommen til Teatro Delusio. Kulturhusleder Einar Schistads favoritt fra teaterfestivalen Edinburg Fringe i 2016!

“A theatrical triumph without compare.” — The Times, London
“Masterful” –The Scotsman
“Possibly the most beautiful show you will watch at the Edinburgh Fringe, Teatro Delusio is a marvel: original, stunningly choreographed, very funny and incredibly moving. This is physical theatre at its zenith.” –Broadway Baby

Varighet: ca 80 min.