Tweet This
Back to All Events

26. Serierunde: Sandefjord borte! - Komplett Arena

Søndag 22. Oktober reiser Strømsgodset og GodsetUnionen til Sandefjord og Komplett.no Arena. GodsetUnionen har de siste oppgjørene hatt et knallsterkt oppmøte borte mot hvalfangerne. Det ønsker vi selvfølgelig å opprettholde også i år. I 2015 (sist oppgjør) på Komplett.no Arena så fylte vi opp borteseksjonen på 800 personer. I år har Sandefjord valgt å flytte bortefeltet. Men det stopper ikke oss. La oss fylle den nye tribuneseksjonen!
-----------------------------------------------------------------------------------------

GodsetUnionen kommer til å sette opp to bussalternativer til denne kampen. Direktebuss og pub-buss. Bussene koster kun 100kr per medlem og 150kr for ikke-medlemmer.

Pub-bussen gjører dermed noen timer tidligere til Sandefjord for å rekke en tur innom et bestemt vannhull i hvalfangerbyen.
GodsetUnionen samles dermed på James Clark Pub.

Direktebussen kjører slik at de reisende er fremme mellom 1 time og 45 min før kampstart.

Busspåmeldingene finner du her: http://godsetunionen.com/turer/sesongen-2017/26-serierunde-sandefjord/
-----------------------------------------------------------------------------------------

Dette er IKKE en busspåmelding. Dette er kun en samleside for alle Godset-fans som har tenkt seg til Sandefjord og Komplett.no Arena, eller ønsker å reise dit for å se kampen. 

Vi hadde satt stor pris på om du/dere kunne invitert de du ønsker å reise med eller skal reise med til dette arrangementet. Dette skyldes at vi dermed får en ca oversikt over antall reisende og fordi vi kommer til å oppdatere informasjon om turen/kampen fortløpende her inne.

Earlier Event: October 22
Oktobertreff - Horten Hobby