Tweet This
Back to All Events

MiSK: Åpningskonsert - Verdis Requiem - Hjertnes kulturhus

 

Åpningskonsert for MiSKs kirkefestdager 2017. Kirkefestdagenes tema i år er «Bevegelse».

Det er en glede å ønske velkommen til Hjertnes kulturhus og åpningskonserten for MiSKs kirkefestdager 2017. På programmet står Giuseppe Verdis mektige «Requiem», et musikkhistorisk verk med mye kraft og nerve. Dette blir debuten til Vestfold Oratoriekor, et prosjektkor i MiSK som ble etablert tidligere i år, nettopp med tanke på å kunne fremføre store verk som dette. Som korsangere vil også en gruppe kirkemusikkstudenter fra Norges musikkhøgskole delta, slik at det totalt blir rundt 120 sangere på scenen.

Verket fremføres sammen med Vestfold Symfoniorkester og fire norske sangsolister: Birgitte Christensen, sopran, Ingebjørg Kosmo, alt, Marius Roth Christensen, tenor, og Magne Fremmerlid, bass.

Dirigent er Svein Rustad.
Med: Birgitte Christensen, Ingebjørg Kosmo, Marius Roth Christensen og Magne Fremmerlid