Tweet This
Back to All Events

Mediumkurs med Irmelin og Wayne - Prana Studio - Medisinsk Yoga Sandefjord

Velkommen til en helg med spirituell utvikling med Irmelin og Wayne i Sandefjord! 

Wayne McHugh kommer til Norge fra England for å være med Mediumshow og Irmelin Lundstad denne helgen slik at vi kan tilby spennende læring for dere som ønsker å komme i en bedre kontakt med åndeverden. 

Dette er et 2 dagers kurs, lørdag 21.10.17 og søndag 22.10.17 fra 10-17 begge dagene. Målet med helgen er å hjelpe deg til å forstå din egne unike måte å kommunisere med åndeverden og deg selv via naturlig intuisjon, mediumkanalisering, farger, lyd og healing. 

I løpet av helgen vil vi meditere og åpne for en dypere innsikt i deg selv som igjen åpner for en større kontakt med åndeverden og høyere energier. Dette kan også åpne for en personlig healing for deg som deltaker. 

Som medium bruker vi andre sanser som mange syns er utfordrende å forstå. Noen av disse er Clairvoyance, Clairaudience og Clairsentience, altså syn, lyd og følelser. Dette er noe vi vil jobbe mye med i helgen og vil gi deg gode verktøy så du stoler mer på det du mottar av kommunikasjon.

Du vil også lære hvordan du skal motta beskjeder og overkomme frykt og de vanskeligheter du måtte ha for å kommunisere med åndeverden. Vi vil jobbe i små grupper og som en gruppe som helhet når vi kanaliserer. 

Pris på kurset er 2400,- , 
Billetter får du kjøpt her : http://www.deltager.no/mediumkurs_med_irmelin_og_wayne_early_bird_21102017

Irmelin oversetter for de som trenger hjelp med engelsk. Kurset går på norsk og engelsk. 

In english:

Come join Irmelin and Wayne for a Weekend of Spiritual Development and mindfulness in Norway. 

The 2 day workshop will assist by helping you empower yourself by understanding your own unique way of communication, using natural intuition, mediumistic channeling, colour and sound whilst embracing the healing energy. 

There will be a chance to experience mediations, to allow you to deepen your own journey into the inner self, altered state and higher energy. This can also allow any personal healing needed at the time to take place. 

The elements of Clairvoyance, Clairaudience and Clairsentience are used in mediumistic communication. These will be explored whilst understanding the differences between using psychic and psychometry energy. You will have opportunities to practice and receive messages, overcoming any fears and difficulties you may have, participating as individuals and a group environment, demonstrating.