Tweet This
Back to All Events

MAKEit: Vi lager sverd! - Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Har du ikke alltid hatt lyst til å fekte rundt med ditt eget sverd - Game of Thrones-style? Vi drar fram alt vi har av cosplay-materialer, worbla, foam, lim og papp, og lærer deg hvordan du kan lage et sverd som ser helt ekte ut! Det vil pryde kostymet ditt på neste con!

Velkommen!

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplay workshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket. For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!