Tweet This
Back to All Events

PechaKucha Night Sandefjord vol.1

VELKOMMEN til tidenes første Pecha Kucha Night i Sandefjord. En tilbakelent kveld hvor ønsket er å skape en inspirerende arena.

Vi har forhåndsplukket dyktige foredragsholdere til denne kvelden, og gleder oss stort til å dele disse med dere. Det blir variert innhold i Pecha kuchas kjente format. Om du vil, kan du sjekke konseptet ut her:http://www.aftenposten.no/webtv/#!/112018

Vi er så heldig å få disponere Sandefjords fineste plass denne kvelden - hjertelig velkommen til Midtåsen 19. oktober kl. 20.00! 

PROGRAM
19.30 Dørene åpner - åpen kafè
20.00 Program fra scena:
- Mona Erlandsen // Villa Frednes, Porsgrunn
- Marius Loftum // regissør og kunstner
- Tone og Mathias // Mor og sønn startet bryggeri
- Informasjon kommer
Pause - kafè åpen
- Thomas Pettersen // Programmerer
- Informasjon kommer
- Informasjon kommer
- Kristian Grostad // Artist


BAKGRUNN
Hva er Pecha Kucha?
Pecha kucha er et konsept som opprinnelig oppsto i Tokyo i 2003. Det var arkitektene i Klein Dytham Architecture som så behov for en kulturell multimedia-arena hvor unge kreative kunne møtes og uformelt vise frem arbeider. Arrangementet er nå blitt et viktig forum for nettverksbygging og idéutveksling internasjonalt.

Vi er stolte over å ta dette konseptet til Sandefjord!

HVEM LAGER KVELDENE
Bak PKN Sandefjord står Henriettes Mestermat som drives fra Midtåsen og reklamebyrået Folkebadet representert ved Henriette Gramm Hagelund og Silje Elida Sundhordvik. 
"Vi ønsker å påvirke byen vi bor, ha innflytelse og gi merverdi." 
Les mer om oss: www.midtaasen.no / www.folkebadet.no

BILLETTER via Vipps-appen
Antall billetter: 80. Det er derfor viktig å være rask om du vil ha plass. Billetene kjøpes via Vipps-appen. Søkeord "PechaKucha Night Sandefjord" eller "127178".