Tweet This
Back to All Events

Bjørn Eidsvåg med band// Artilleriverkstedet (Til inntekt for Ørn)

Den folkekjære artisten spiller konsert på Artilleriverkstedet i Horten søndag 15. oktober. Inntektene går uavkortet til fotballklubben Ørn-Horten.

Dette blir en glimrende anledning til å høre noen av de mest kjente og kjære låtene fra nyere norsk musikkhistorie, direkte fra mannen som skrev dem.

Eidsvåg har det siste året konsentrert seg om teaterforestillingen Etterlyst: Jesus, som har blitt spilt for fulle hus på Det norske teatret i Oslo, og konserten vil nok inkludere noen av de nye sangene som ble spesialskrevet til dette prosjektet, og som ble sluppet i høst.

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn Eidsvåg er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i mindre kirker og kulturhus.