Tweet This
Back to All Events

Marinemusikkens ungdomskorps møter Marinemusikken - Bakkenteigen Kulturhus

For første gang kan du nå møte både Marinemusikken og Marinemusikkens ungdomskorps sammen i Bakkenteigen kulturhus. Denne konserten blir en klassisk korpskonsert med marsjer, virituos og sprudlende korpsmusikk, vakre og idylliske intermezzoer, transkripsjoner av orkesterverk og originalskrevet musikk for korps. Det blir også solister fra Marinemusikkens egne rekker.


Om Marinemusikkens ungdomskorps

Marinemusikkens ungdomskorps er et tilbud til korpsungdom mellom 13 og 19 år fra hele Sørøstlandet og har vært samlet en gang i året siden 2012. Tilbudet har vært veldig populært og har hver gang samlet mellom 50 og 70 ungdommer. I tillegg til å få en god musikalsk opplevelse har ungdommene blitt godt kjent med Forsvarets musikk.


To dirigenter

På konserten dirigeres Marinemusikken av sin sjefsdirigent og fagdirektør Bjarte Engeset og Marinemusikkens ungdomskorps av Marinemusikkens hornist KL. Inge Hatlelid Mortensen.

Earlier Event: October 14
Lørdagsjazz - Draaben Kulturbar