Tweet This
Back to All Events

Blues for bandasjerte netter – av KW Hansen og Stabilt sideleie - Bølgen Kulturhus

KW Hansen og Stabilt sideleie inviterer til en kveld med blåfarget viserock i norsk språkdrakt. Om brune pensjonater, rosabloggere, lykkelige gater, kalde vinder, fremmedfrykt, ting som endrer seg, tilbakelent satire, skakke skjebner og tilværelsens iboende j…skap. Og om hva som skjedde da Leonard Cohen forlot bordet. Tekster og toner er av Kjeld-Willy Hansen og låtene blir framført av bandet Stabilt sideleie: Kjeld- Willy Hansen (gitar, vokal), Eric Trøim (gitar, vokal), Vicky Maria Hvidsten (vokal), Tore Ramberg (bass) og Ole Jørn Johanssen (trommer). Hvis gudene er gode, blir det også lansering av det multimediale bokprosjektet «Sardanapal – en litterær tango» av KW Hansen. Boken rommer originalkunstverk av Nina Heum og CD-platen «Blues for bandasjerte netter» og er en nonsensvitenskapelig essayroman om patafysikk og tilfeldighetenes lovmessighet, med handling lagt til Wales og Larvik.