Tweet This
Back to All Events

Barnebølgen: Center of the Universe - Bølgen Kulturhus

Center of the Universe og Sprutbass har med masse rare bokser, pedaler, synther og duppedingser som de bruker til å lage lyd og rytmer med, og de håper at publikum vil bli med å leke. Man trenger absolutt ikke kunne noe instrument for å kaste seg med her, det er bare å bli med å trykke i vei!

Jørgen «Sissyfus» Skjulstad og kjent som Center of the Universe, er musiker, komponist, DJ og lydtekniker. I tillegg til å gi ut elektronisk musikk har han jobbet med teater, dans, lydkunst, performance og film, og er drivkraften bak plateselskapet og musikkollektivet Metronomicon Audio.

Eivind «Sprutbass» Henjum er musiker og komponist med base i Berlin. Han har i mange år reist land og strand rundt med synther, basser og trommemaskiner under navnet Sprutbass, og spilt på festivaler som Roskilde, Slottsfjell og Øya. Han har gitt ut musikk på mange forskjellige plateselskap, bla Dødpop og Ninja Tune. I tillegg er han aktiv som musiker for andre artister, bla Sandra Kolstad, Torgny Amdam og Jono El Grande.

Later Event: October 14
Lørdagsjazz - Draaben Kulturbar