Tweet This
Back to All Events

På tide med en pause? - Sportsveien 6 Barkåker

NYHET! Yoga mot Stress!

Yoga mot(virker) stress og utbrenthet. Dette er et yogakurs som skaper energi og overskudd i hverdagen din!

Dette er kurset for deg som vil forebygge at du brenner lyset i begge ender. De aller fleste yogakurs mot stress og utbrenthet retter seg mot den som allerede har møtt veggen. Dette kurset retter seg mot deg som ønsker enkle teknikker og øvelser for å bremse farten på hverdagslivets hamsterhjul.

Yoga mot(virker) stress og utbrenthet! Opplev større kraft, glede og frihet i kroppen, og i toppen gjennom enkle fysiske øvelser og puste teknikker. Bedre føre var enn etter snar!

Dette er en myk og rolig yogaform med elementer fra medisinsk yoga, yogaterapi, mindfullness og restorative yoga. På lune og behagelige ullmatter vil du lære enkle behagelige øvelser som kan påvirke deg positivt på mange plan, både fysisk, mentalt og emosjonelt. Øvelsene er nøye utvalgt med tanke på helhetlig helse og det vil være fokus på pust, stressreduksjon, rygg/nakke/hofter.

Kurset går over 8 gg.
Pris kr. 1.200,-

Instruktør: Linda Bettum Martinsen

DU er varmt velkommen!

Inviter gjerne venner på kurs.

Påmelding:http://www.yogaforhelse.no/pamelding/