Tweet This
Back to All Events

KNUT ANDERS SØRUM - Bakkenteigen kulturhus


Høsten 2016 vant Knut Anders Sørum NRKs STJERNEKAMP, som den første mannlige deltageren noensinne. Hans store stemme, formidlingsevne, og hans trivelige vesen har sjarmert hele Norge! De siste 20 årene har Sørum levd og virket som artist, låtskriver og musiker. Et kritikerrost Prøysenalbum i 2010 ble etterfulgt av en soulplate på totning-dialekt i 2013, hvor Sørum står bak alle låtene selv. Dette førte blant annet til det ærefulle oppdrag som oppvarmingsartist for Stevie Wonder på Kongsberg Jazzfestival i 2014. Den 21.oktober 2016 lanserte Sørum sitt neste album, også dette på dialekt, og med låter skrevet av Sørum selv. Denne gangen ble albumet produsert av legendene Kjetil Bjerkstrand og Erik Hillestad. Albumet er beskrevet som innovativ groovy pop med soulvokal. Anmelderne er begeistret også denne gang. Med låter fra hele karrieren, med et strålende band og korister og svært godt humør kommer Sørum nå til Bakkenteigen Kulturhus.