Tweet This
Back to All Events

Helaften for barnehjemmet i Monsefú, Peru - Sanden Scene


Helaften for barnehjemmet i Monsefú, Peru Veldedighetskonserten Denne kvelden stiller 4 band opp for å lage en helaftens partykveld på Sanden Scene. Medvirkende band er Morten Allum Band, Snipp Snapp, Brothers og Dr.Hus & Friends. Alle inntekter fra billettsalget går uavkortet til Aldea Infantil de Cúsupe, barnehjemmet i Monsefú i Peru, som Dag Petter Svendsen startet opp for over 20 år siden. Flere skoler i Vestfold samler inn penger hvert år, men dette går til driften av barnehjemmet og skolen Etter et besøk på barnehjemmet i 2015 så man fort at det sårt trengs penger til vedlikehold da bygningsmassene er over 20 år gamle, og etter El Niño (en tropisk storm) som passerte der for ca et år siden er behovet nå enda større. Av inntektene vil også en del gå direkte til barna slik at de kan gjøre ting som å gå på kino, reise til lekeland, spise på restaurant og dra på ekskursjoner. Her er det en mulig for alle til å kunne bidra slik at barna på barnehjemmet for en bedre tilværelse. I tillegg til at billettinntektene går til barnehjemmet vil det bli satt ut innsamlingsbokser rundt i lokalet der det er mulig å gi litt ekstra, som for eksempel det du har av små- (og stor-) penger i lomma (det vil også bli mulig å Vippse for de som ønsker det). Her er det bare å sikre seg billetter, ta på seg danseskoene og ikke minst spanderbuksene og ta turen til dette "kinderegg" av en opplevelse: Musikk, dansing og inntekter til et veldedig formål. Stor takk til Morten Allum Band, Snipp Snapp, Brothers, DR.Hus & Friends, Sanden Cafe og Bar, Sector 8 Security og UTD som stiller opp og gjør dette mulig. Dette arrangementet har 20 års aldersgrense. Billetter vil komme for salg på Bølgen, Billettportalen og Via Bølgens hjemmesider. Billettprisen blir kr 200,. inkl avgifter