Tweet This
Back to All Events

PETER OG ULVEN - Bakkenteigen kulturhus

Peter og ulven, et musikalsk eventyr for store og små.

Opplev Sergei Prokofievs kjente eventyr Peter og ulven sammen med Marinemusikken og skuespiller Johannes Joner.

Forestillingen tar hele familien med på en musikalsk reise sammen med Joner som forteller og tegner historien med humor og innlevelse, og Marinemusikken som setter stemning og toner til de forskjellige figurene i eventyret.

Johannes Joner er en av landets mest kjente skuespillere, men for de minste kanskje mest kjent som Lillegutt i TV-serien Jul i Blåfjell og som politiførstebetjent Holm i Olsenbanden Junior-filmene. Han er også med i den nye julekalenderen Snøfall i rollen som IQ.

Med en av landets mest folkekjære skuespillere og et av landets beste orkestre blir dette en spennende og morsom forestilling som garantert vil falle i smak hos både store og små.