Tweet This
Back to All Events

Lars Winnerbäck på akustisk turné - Bølgen Kulturhus


Lars Winnerbäck på akustisk turné Akkurat nå er Winnerbäck aktuell med albumet «Granit och Morän» som ble sluppet i juni, samt en stor sommerturné med en lang rekke utsolgte suksesser. Som kontrast til de siste årenes turnéer, med stort rockeband i arenaer og store utendørsscener, kommer det i høst til å gjøres en intim akustisk turné på konsert- og kulturhus. Det er ikke uten grunn at Lars Winnerbäck blir kalt Sveriges svar på Springsteen. Det blir ikke ærligere, nærere eller inderligere enn dette. Lars Winnerbäck er rockepoesi på sitt aller beste. Lars Winnerbäck skriver utelukkende på svensk og har sammen med blant andre Håkan Hellström vært en av de viktigste bidragsyterne til at svensk språk i løpet av 2000-tallet har blitt videreutviklet og akseptert som et fullgodt, ettertraktet alternativ til populærmusikk skrevet på engelsk. Winnerbäck har så langt spilt inn 10 studioalbum og et par samlealbum. Anbefales hvis du liker: rockpoesi, intim, aukustisk konsert Arrangør: Bølgen Kulturhus
 

Earlier Event: January 26
Salsa Dansekveld - James Clark