Tweet This
Back to All Events

Familieshow: Barnas trylleshow - Larvik bibliotek


Velkommen til et show fyllt av fantastisk trylling, herlig sjonglering og hysterisk humor. Johannes Lindrupsen har underholdt barn i over 10 år og jobbet frem et show som passer perfekt for barna. De er involverte fra start til slutt og fokuset er hele tiden på barna og at de skal kose seg mest mulig. Barna hjelper til med magien og flere får til og med lov til å komme opp på scenen til tryllekunstneren, for å få magien til å skje. Det blir full fart, massevis av latter og en god dose forundring når Barnas Trylleshow inntar biblioteket - et familieshow for barn fra 3-8 år Billett kr 50,- pr pers.
 

Earlier Event: January 21
Bruktkjeller`n - Berg arbeidskirke
Later Event: January 21
Sammen for MyHome - Verdensteateret