Tweet This
Back to All Events

The Beatles 1966 - Bølgen Kulturhus Larvik

Alt fra The Beatles 1966

I The Beatles 1966 presenteres et helt nytt ensemble! Konseptet går som kjent ut på at man gjenskaper alt The Beatles ga ut på plate for 50 år siden. I 1966 ga de ut albumet Revolver. Musikkmagasinet Rolling Stone har flere ganger omtalt dette som tidenes beste album! The Beatles fikk aldri muligheten til å fremføre disse sangene live, men nå, 50 år etter, blir albumet fremført av noen av landets mest profilerte artister.    Tid for oppsummering og hvilken fest! Etter å ha opplevd tidenes suksess, ble det senere samme år laget en samleplate med alle de største slagerne fra 1962-1966. Dette ble en dobbeltplate med hele 26 låter, og det var bare hitlåtene!   Anbefales hvis du liker: We hope you will enjoy the show!   Arrangør:Drammen Artistbyrå AS

Earlier Event: January 20
Alice i eventyrland - Papirhuset Teater
Later Event: January 20
Konsert med Kong Sverre - Draaben Bar