Tweet This
Back to All Events

Konsert med Kong Sverre - Draaben Bar

Denne kvelden spiller KongSverre låter fra sine fire tidligere utgivelser, og ikke minst fra den utgivelsen som det er gitt en forsmak på med singelen "Paa Maa Faa". KongSverre har en fortid i elektronikagenren, men reiser nå rundt med en gitar over skulderen for å bli kjent med nye låter, nye steder og nye folk. 

"Kong" Sverre Thorstensen har opptrådt som musiker med bl.a Rebekka Karijord, Klaus Sonstad, folk og røvere, Bernhoft mm., og her står han på egne bein. Låter som "Utlandet", "Synge mens vi slår" og "Gater med sne i" er blitt kjæledegger for klubbmiljøet i Oslo, og her får du dem altså i akustiske versjoner. 

Magasinet "The List": "Having played all over Norway at festivals such as Slottsfjell, Øya and Numusic, his music is unmistakable, unconventional and entrancing. His cool beats and warm rythms can make the coldest Norwegian night seem cozy, and his fun and charming style will put anyone in a good mood."

cc 150