Tweet This
Back to All Events

Kråkesølv og Death By Unga Bunga på Glassmagasinet 19. Januar - Bar Glassmagasinet


Kråkesølv + Death By Unga Bunga = Sant Det er duket for en kanonaften på Glassmagasinet med to fantastiske rockeband.  Death By unga Bunga har nettopp gjort unna sitt mest produktive år noensinne, med nytt album,ny EP og en reutgivelse, samtidig som de har herjet konsertscenene på kontinentet. Kråkesølv gaakkurat ut det fantastiske albumet «Pangea», som gjerne kan sies å være deres beste til nå, ogde har slått godt fra seg både på radiolistene og konsertscenen her til lands. Nå slår de de to bandene seg sammen, legger ut på Norgesturné, og legger opp til et show duikke vil gå glipp av. «Pangea», «Fight!», «Syrinen», «Tell Me Why», «Lenge Sia Sist» og «LadyFondue». For en fest dette skal bli!