Tweet This
Back to All Events

Honningsvågrevyen - Ja takk edle deler - Bølgen Kulturhus


Honningsvågrevyen - Ja takk edle deler DA kommer vi for første gang til Larvik og vi gleder oss helt villt !! Vi er blitt kjent for vår «påkantenhumor», vi nevner tabubelagte kroppsdeler, og vi holder ikke tilbake når det gjelder bruken av nordnorske superlativer. Derfor årets navn på showet; JA TAKK, EDLE DELER. Dette vil være et show med bare nye nummer. Noen av de gamle figurene følger selvfølgelig med på lasset. Kliff Arne blir vi ikke kvitt, et og annet etnisk innslag med særegne hodeplagg vil nok komme, parodier av kjente artister og mennesker i posisjoner som gjør at de ber om å bli parodiert - de kommer. Musikk av ypperste klasse, med tekster som tar opp de merkeligste temaer. Ingen er trygge: Bruktbilselgere, musikere, politikere, lærere, rørleggere, viddaboys and girls, arrangører, idrettsutøvere, åsåvidereogvidere… Facebook: www.facebook.com/events/1153329711381991/ Anbefales hvis du liker: Honningsvågrevyen Arrangør: Bølgen Kulturhus