Tweet This
Back to All Events

Yoga for Alle - 10 ukers kurs - Quality Hotel Grand Farris

Yoga for Alle er et yoga kurs for alle :) Det er fint om du har noe erfaring med Yoga eller annen form for tilsvarende trening, men du kan også være nybegynner. ALETA tilbyr Norsk folkelig Yoga hvor hensikten er at alle skal finne mestring. Det er rom for både latter og andre utbrudd. Vi ønsker å ufarliggjøre Yoga, hos oss er det ingen akrobatikk eller vanskelige øvelser. Yoga for Alle gir deg kunnskap om basisserien med dynamiske øvelser fra Ashtanga Yoga. Det vil også bli presentert noen Yin Yoga øvelser for dypere strekk. Under kurset vil det være god tid til individuell veiledning og oppfølging. ALETA Yoga studio holder til i 1 etg på Grand hotel, til venstre inne ved resepsjonen. Det er garderobe og store toaletter rett ved salen. Det er både matter og pledd til utlån, likevel anbefaler vi egen matte, dette av hygieniske årsaker. Yoga utføres i ledige klær, de fleste foretrekker en tights el.l og t-shirt eller singlet. En genser eller jakke samt sokker kan være godt å ta på seg til avspenningsdelen. Kursperiode: Uke 2 - 12 (fri uke 8) 10 ganger. Torsdager kl 17:30 - 18:30. Instruktør: Camilla Grimsæth Sted: ALETA Yoga studio Grand hotel Pris: kr 1 800,-. Bindende påmelding til: camilgri@online.no Ved avmelding før kursstart faktureres 20 % av kursavgiften. Ved avmelding etter kursstart faktureres 80% av kursavgiften. Dersom du lurer på noe, ta gjerne kontakt på epost eller telefon: 90051317.