Tweet This
Back to All Events

Spelemann på taket - Nøtterøy Kulturhus

Da Nøtterøy amatørteater i vår viste Spelemann på taket på Papirhuset i Tønsberg, ble publikum imponert, begeistret og berørt. De ba om flere forestillinger, for dette var et sjeldent løft av lokale krefter. Derfor er vi lykkelige over å kunne vise denne morsomme og storslåtte forestillingen igjen, og nå i vårt eget kulturhus, for gammelt og nytt publikum! Dette er en unik fortelling, sterke følelser og fantastisk musikk.

Det handler om den fattige melkemannen Tevje, som sammen med kona Golde har fem døtre som skal giftes bort. Etter tradisjonen er det parmakeren – the matchmaker – som tar regi på ekteskap. Men det finnes noe nytt som heter kjærlighet, og døtrene har sine personlige veier til den. Samtidig trues det jødiske samfunnet i landsbyen Anatevka av hat og forfølgelse. Det er det store dramaet, om fremmedfiendtlighet og flukt, livsmot og drømmen om frihet, som går som en drivende understrøm i det som er kalt verdens vakreste musikal.

Hør de kjente sangene: If I was a rich man, Matchmaker, L’chaim, Sunrise sunset, Do you love me, og flere. Opplev den mektige fortellingen som musikken hører hjemme i. På scenen står 40 skuespillere, sangere og musikere fra Nøtterøy og Tønsberg.

Passer for: Familieforestilling (fra 10 år).

Regi: André Christensen.

Nøtterøy Amatørteater er et sosialt og kulturelt tilbud til barn, ungdom og voksne. Vårt motto: Teater er livet.