Tweet This
Back to All Events

Friluftslivets uke 2016 - 3. september - 11. september


Friluftslivets Uke 2016

I Friluftslivets uke blir det organisert turer og morsomme friluftsaktiviteter over hele Norge, i regi av lokale friluftslivsorganisasjoner, friluftsråd, kommuner og andre organisasjoner. På kartsøket kan du se hva som skjer i nærheten der du bor – se kartet lenger ned på siden.

Målet med Friluftslivets uke er å gi flere opplevelsen av hvordan det er å være ute. Gjennom lokale tur- og aktivitetsmuligheter vil vi vise hvor fantastisk den norske naturen er – ikke minst i nærmiljøet! Her er noe av det du kan være med på i Friluftslivets uke – listen blir oppdatert fortløpende:

På kartsøket kan du se hva som skjer i nærheten der du bor:

Earlier Event: September 8
Ayumi Tanaka Trio - Cafe M / Tønsberg
Later Event: September 9
Tønsberg Vikingfestival