Tweet This
Back to All Events

Friluftslivets uke 2016 - 3. september - 11. september

FRILUFTLIVETS UKE – 3-11. sept i 2016

I Friluftslivets uke 3.-11. september inviteres du og alle i hele Norge til å bli med ut i naturen. Målet er å inspirere enda flere til å ta turen ut i naturen, ha det gøy og skape gode opplevelser! Det er Norsk Friluftsliv og de norske friluftslivsorganisasjonene som står bak denne årlige markeringen. Friluftslivets uke starter med en #nattinaturen lørdag 3. september.

På en rekke steder over hele landet kan du også delta på spennende friluftslivsaktiviteter i regi av lokale lag og foreninger, organisasjoner, friluftsråd, eller kommunen der du bor. Sjekk kartsøket lenger ned på denne siden om det er planlagt arrangementer i nærheten der du bor – vi legger inn fortløpende.