Tweet This
Back to All Events

Kristin Asbjørnsen - Bølgen Kulturhus Larvik

Kristin Asbjørnsen «Traces of you»

  Denne våren introduserte Kristin Asbjørnsen sitt nye samarbeid med den senegalesiske koraspiller Ablaye Cissoko og gitarist Olav Torget. Konserten «Traces of you» var et bestillingsverk skrevet av Kristin Asbjørnsen for Global Oslo Music og ble fremført 12.mars på Caféteatret i Oslo med overveldende respons.      Trioen åpner et nytt landskap i Kristins mangefasetterte musikkunivers. Musikken bærer avtrykk fra både vestafrikansk musikk, visesang og kontemplativ, nordisk jazz.  Musikerne har sammen utviklet arrangementene. I en særdeles vakker og original ensemblesound veves sildrende kora, gitarer og sang i et organisk, kammermusikalsk lydlandskap. Tematisk kretser sangene rundt tap, livsavtrykk og kjærlighetens omdannelser.    Bestillingskonserten etterfølges nå av konsertering, bla under Olavsfestdagene i Trondheim og Oslo World Music Festival, samt av album-innspilling og konsertering i Frankrike.    Det er duket for en unik konsertopplevelse med tre sterke utøverstemmer!    Kristin Asbjørnsen – vokal Ablaye Cissoko - kora & vokal Olav Torget – gitarer & vokal   Anbefales hvis du liker: musikk, vokal, visesang, vestafrikansk musikk og nordisk jazz   Arrangør:Bølgen Kulturhus