Tweet This
Back to All Events

Teater Ibsen: Snåsamannen - Bølgen Kulturhus Larvik

Snåsamannens sang

En teaterforestilling om livet mellom himmel og jord

Alle vi som bor her i landet har en mening om Snåsamannen. Vi vet ikke helt hva vi skal tro. Kan han helbrede når noen ringer og ber om hjelp? Ser han ting vi andre ikke fatter? For noen er det bare det vi ser og kjenner her og nå, som er livet. For andre er det mer mellom himmel og jord.
Snåsamannens sang er et intenst drama, omspunnet av vakre sanger, som stiller de helt store spørsmålene vi mennesker står overfor. Det er følelsessterkt, utfordrende og bevegende, og det foregår i dag, i vårt eget land.

En ung jente er uhelbredelig syk. For å samle penger til sykdommen hun lider av, har hun og hennes sterkt engasjerte venninne lagt ut på en fottur gjennom Norge. På én etappe har de fått med seg den norske helseministeren og hans livvakt. Etter hvert som de havner lenger vekk fra folk og det trekker opp til uvær, står skarpt motstridende livsoppfatninger på spill. Må den unge jenta akseptere skjebnen, eller skal hun prøve andre metoder for å forsøke å bli frisk? Bør de gå innom Snåsamannen?

Trenger vi mirakler for å forstå våre liv?

Om dramatikeren: Klas Abrahamsson har bl.a. skrevet Evig ung, som ble spilt på Det Norske Teatret og var på suksessrik turné med Riksteatret i 2011.

Produsert av Teater Ibsen, Nord-Trøndelag Teater og Riksteatret
Av: Klas Abrahamsson
Oversatt av: Ragnar Hovland
Instruktør: Øyvind Osmo Eriksen
Komponist: Øyvind Osmo Eriksen
Scenograf: Bård Lie Torbjørnsen
Kostyme: Gjøril Bjercke Sæther
Lys: Erik Spets Sandvik

Medvirkende:
Vandreren: Mari Dahl Sæther
Følgeren: Ragne Grande
Ministeren: Tore Granås
Vakten: Duc Mai-The
Snåsamannen: Sverre Bentzen

 

Anbefales hvis du liker: scenekunst, musikk, filosofi 

Arrangør: Teater Ibsen